Tweedehandsbeurs

Tweedehandsbeurs Golf Puyenbroeck op
19 april 2015 van 10.00 uur tot 14.00 uur

 

Gezien vele van onze golfers er elk jaar opnieuw naar uitkijken om degelijk en goed onderhouden golfmateriaal op de kop te kunnen tikken richten wij voor de vierde maal een tweedehandsbeurs in op zondag 19 april 2015.

 

Er wordt aan elke abonnee van Golf Puyenbroeck de kans geboden om zijn golfgerief een tweede leven te geven. Ben je een beginnende golfer en zoek je materiaal aan een goedkope prijs dan moet u zeker van de partij zijn op de hiervoor vermelde dag.

 

Volgende artikelen komen in aanmerking voor verkoop of ruil: golfclubs, golftassen, trolleys, golfkledij, gadgets enz…. en dit allemaal in nog bruikbare en degelijke staat.

 

De deelname prijs is gratis, maar voorzie zelf een standje als je meerdere kleine zaken wil verkopen. Er zal u een standplaats toegewezen worden aan de buitenkant van het golfcomplex, onder de luifel en op het gazon ter hoogte van de buitenbar.

 

Bij slecht weer is er medewerking vanwege de uitbaters van “De Laatste Afslag” en zullen plaatsen binnen in het golfcomplex (zaal, inkom en gangen) worden voorzien.

 

Niet verkochte goederen moeten door de aanbieder op het einde van het evenement worden opgeruimd en alle afval en overschotten dienen te worden meegenomen.

 

Wie wenst deel te nemen moet zich op voorhand inschrijven op een document dat aan de balie zal liggen.

Contactpersonen voor eventuele vragen zijn: Mevr. Yo Verniers en Dhr. Eddy Deville

 

Wij wensen er u aandacht op te vestigen dat de verkoper garant staat voor de kwaliteit van de door hem aangeboden zaken. De verkoop gebeurt rechtstreeks tussen aanbieder en koper. Golf Puyenbroeck noch de sportcommissie treden op als tussenpersoon en zullen ook niet tussenbeide komen bij eventuele geschillen tussen verkopers en kopers.

 

Wij wensen u alle succes toe en hopen jullie in grote getale te mogen zien op 19 april eerstkomend.